Meny
Meny

Kontorsvaktmästare till Sida, ref 146/20

Stockholm UPPIS Sista ansökningsdag: 2020-11-03

Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som skapar förutsättningar för fattiga människor att förbättra sina levnadsvillkor. Vår vision är varje människas rätt och möjlighet att leva ett värdigt liv. En förutsättning för att uppnå vår vision och våra mål är dynamiska, engagerade och kunniga medarbetare.

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling, en meningsfull vardag och en god arbetsmiljö, präglad av öppenhet och mångfald. Som medarbetare på Sida arbetar du utifrån tydligt mandat och ansvarsområde präglad av tillit mellan dig, din chef och dina kollegor. Sida har även personal utstationerad på svenska utlandsmyndigheter.

Sidas enhet för Upphandling och intern service (UPPIS) ingår i avdelningen för Verksamhetsstöd. Enheten ansvarar för upphandling samt för att tillhandahålla internservice kopplat till fastigheter, säkerhet och fysisk arbetsmiljö i Stockholm som ska göras med kompetent personal som erbjuder proaktiv, professionell och effektiv intern service av hög kvalitet till Sidas verksamhet. Samtliga anställda inom enheten är placerade i Stockholm.

Arbetsuppgifter

 • Kontorsvaktmästaren ansvarar i huvudsak för intern kontorsservice
 • I rollen ingår bl.a att hantera varumottagning, inkommande och utgående gods
 • Möbelhantering, d v s montering, inventering, ommöblering och enklare reparationer, hantera påfyllning av papper i kopieringsrum och skrivare, hantera ljuskällor och armatur i lokalerna, besiktiga och kontrollera våningsplan, utrymningsvägar samt att ansvara för nyckelhantering till skåp vid arbetsplatser och garderober
 • Bevaka serviceteamets elektroniska postlåda för att utföra beställningar etc
 • Hjälpa posten att dela ut material och varor i huset
 • Vid behov vara behjäplig med övriga arbetsuppgifter inom enheten

Kvalifikationskrav

Förutom nedanstående kvalifikationskrav hänvisas till Sidas personalpolicy

Utbildning

 • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande, eller kunskaper inhämtade på annat sätt och som vi bedömer likvärdiga

Språk

 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Kompetens och arbetslivserfarenhet

 • Minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat med motsvarande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet och teknisk kunskap inom fysisk arbetsmiljö vilket bl.a. omfattar planering, samordning och uppföljning av det interna arbetsmiljöarbetet, fysisk hantering av möbler vilket bl.a. innebär att planera och utföra ommöbleringar inför event/möten, besiktning och enklare reparationer
 • Erfarenhet och kunskap om el-säkerhet och teknisk kunskap inom el vilket bl.a. innebär att hantera ljuskällor och armatur i lokaler, förmåga att på ett praktiskt och säkert sätt hantera dessa samt kunna arbeta med el- och handverkty
 • God fysik då arbetet kräver en del tunga lyft
 • God datorvana men bl.a kunskaper i Officepaketet

Meriter

 • Erfarenhet från budgetarbete där du har följt en budget inom ett ansvarsområde
 • Erfarenhet av att ha planerat och genomfört projekt ex. flytt och ombyggnadsprojekt

Personliga egenskaper och förmågor

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor och söker dig som är har en hög servicekänsla och är noggrann. Du har förmåga att prioritera och lösa akuta driftproblem både självständigt och tillsammans med andra kollegor. Du bör vidare vara flexibel för att hantera det oförutsägbara och vara lösnings- och resultatorienterad samt ha intresse för att inhämta kunskaper om ny teknik och omsätta dem i praktisk handling.

Anställningsvillkor

Befattningen avser en allmän visstidsanställning tillsvidare, dock längst under 2 år, med tillträde i januari 2021

Information

Vid kontakt vänligen ange ref.nr 146/20.

Ytterligare upplysningar om befattningens innehåll lämnas av enhetschef Nils Emlund 08 698 51 95.

Annonsförsäljare undanbedes vänligt men bestämt.

Fackliga företrädare vid Sida är Saco Sida (kontaktperson: Luis Larrea 08-698 50 00) och ST inom Sida (kontaktperson: Lisbeth Nylund, tfn 08-698 40 19).

I Sidas rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Var därför noga med dina svar så att de speglar din kompetens och erfarenhet på ett korrekt sätt.

Sista ansökningsdag är den 3 november 2020.

Sida välkomnar alla sökande.